HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

HoTour Week 2013

Salam . Haiiiiiii *lambai tangan* Alhamdulillah , kerja sebagai helper selama 3 hari sudah pun selesai . Agak penat . Angkat barang , potong bahan dan lain-2 . Untuk apa smua ni ? Okayyy okayy , act jabatan aku *pelancongan & hospitaliti* ada buat hari jabatan iaitu Ho- Tour Week . Every year mmg ada event yg besar besaran .



Hari pertama as helper dekat sini . Hari pertama di HoTour Week , naik atas tgk rakan kelas aku berentap . Wahhh best ja tgk depa masak . Ak tak rasa menyesal pun . Aku biasa saja . Hihik . Banyak sgt aktiviti yg ditawarkan oleh kak & abg senior . Aku sempat masuk " King of Stomach"  . Ermmm mesti tk percaya kan ? Dia ada peringkat . Ak hanya mampu sampai peringkat pertama saja . Peringkat pertama pun makan kuih talam . Mau tak muak 2 jenis kuih talam dalam satu pinggan mmg byk sgt . Aku give up time kuih aku tinggal lagi 6 biji saja . Aku rasa smua total ada 20 biji . At least kena bayar seringgit tapi makan mmg kenyang . HAHA . Ada lah persembahan menari , menyanyi .



Hari kedua plak ada majlis perasmian . Penyampaian hadiah smua . And i would like to say CONGRATULATIONS to all my classmates that involve in the competition and win it ! Yeayy you guys rock ! Boleh dikatakan kelas aku yg banyak menang pertandingan Junior Chef Challenge :) Aku taktau nk tulis apa dah yg ni saja yg terfikir di kepala . Ohh ohh , time meeting last for helper kami menari poco-poco . Sgt enjoy :3 Hihik *klu rajin aku upload video nnt* Kbaoi .

No comments:

Post a Comment