HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Wedding at Damansara

Salam semua :3 Haiii , jumaat yg lepas . Gua balik penang . Yipppppieee . Seronok kjap . Balik pun ada sebab bukan saja saja . *waste of money ja* . Sebenarnya ada my cousin wedding dkat Damansara . So , abah decide bertolak hari jumaat malam tuh . Aku lah org yg mereka tggu tggu baru mau bertolak . Tapi aku tiba di penang awal lah jugak petang mcmtuh . Malam pkol 9 lebih baru bertolak dari Penang ke Damansara .

Kerja aku tido saja dlam keta . Biasalah org letih katakan . Haha , dalam pkol 1 nak dekat 2 pagi baru sampai hotel . Rest / tido well sbb esoknya *sabtu* wedding day . Terbagun lewat sedikit . Bersiap siap pun dalam pkol 10 lebih baru lah fully done . Bila dah berjumpa dgn mak saudara mula sembang . Haha , bangga jap depa kata aku pandai make up better than my sis *please* What i wear is simple .

huduh


Sampai di rumah pak long , breakfast dahulu . Baru mula tlong buat keja skit skit . Ermm , ceritanya tgk gmba sajalah :p












*susunan gmbar berselerak* Oh well , apapun makanan sedap :) Yumyum . Tapi sayangnya takdpt nk berjalan-2 area KL sbb rushing balik semula ke Penang :( Rezeki takda org katakan . Alhamdulillah perjalanan kami pergi dan balik berjalan dengan lancar sekali . Kbaoi .

No comments:

Post a Comment