HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

09052013

Salam . Haiiiiiii :) Aku taktau nak tulis apa . Otak blank . Hihi . Dan malas nk berkarang jugak . Hahaha . K , khamis lepas kami kluar . Ini pun tak rancang nak menuju kemana . Masuk keta jalan . Pkol 2 ptg bertolak  dari rumah , bersama dgn myra , meon , emon , muaz dan fatin . Mula , pegi Jusco . Lpastuh shoot trus ke Amanjaya mall , semata-2 nak berkaraoke . Smpai sungai petani pun sebelum pkol 4 ptg . Semangat punya pasal , berkaraoke selama 2 jam tapi tk smpai 2 jam nyanyi sbb ada hal yg tk dapat dielakkan . Masalah tuh dah selesai time otw balik penang , so kami singgah R&R dulu . Huhu .
















*sorry , effect berlainan dari phone masing-2 hihi*

Dduk situ smpai pkol 6 lebih . Semua balik ke rumah masing-2 accept fatin stay rmah aku . Malam plak sambung pi Autocity . Kemudian singgah Uptown barulah balik . Seharian jugak berjalan . Sakit kaki pinggang smua ada . Hahaha , thanks anyway . Haahha , benda rancang last minute mmg better :) Kbaoi .

No comments:

Post a Comment