HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Kerja Gila !

Salam . Haiiiiiii ! Semalam mmg gila btol . Hahhaha . Perkara mmg unexpected dan tak rancang btol . Dalam pkol 3 mcm tuh , aku mengemas rumah . Nak dekat pkol 4 ptg fatin call . Ajk pi Gurney . Emmm im like okay . Agak gila . Hahahaha . Aku baru saja on lappy . Lpastuh off balik . Cuaca mengizinkan kami pegi ke Gurney . Naik apa ? Merempitlah kami berdua , vrooooooooooooooooommmm ! Kami pi balik naik ferry sajalah . Klu naik jambatan mmg dua dua melayang dah lah kecik . Huhuhhu .

*ignore org belakang*
Dalam pkol 5 ptg sampai ke destinasi . Niat kami pegi pun cuma nak cuci mata saja utk meluangkan masa yg bosan . Jalan jalan jalan , terjumpa satu kedai yg aku tercari-2 selama ini iaitu macaron . Teringin nak rasa . Nak buat tak reti walaupun nk base on resepi . Jumpa jugak kedai dia :D Macaron Cafe .




Nama pun first time rasa , so kami amik flavor skit sajalah . Hihi , kami rasa red velvet , mango , strawberry bubblegum dan mocha . Nyummm sedap jugak . Puas hati dapat makan jugak akhirnya . Hihihihihi . Lpas makan tuh terus balik sbb hujan dah rintik . Jam pun dah dekat pkol 7 mlm gitu . Apa pun selamat pi dan balik . Hiho .

Malam plak lpas isyak , janji dgn meon teman dia pi potong rambut . Dia ask my opinion nak potong rambut gaya mcm mana . Yg aku tau skrg trend potong rapat tepi ja . Bagi that idea tapi dia refuse . So suggest dia buat rambut mcm aiman , elok . Lpas dia potong , tadaaaa ! Kan elok . Ahak rasa bangga sat sbb suggest dia gaya gitu . Dia pun bangga dgn rambut baru dia . Muahahahha . Kbai .

No comments:

Post a Comment