HOLLA VIEWERS :)



Vas Happenin !? Thank you for stopping by :) This blog are 100% wrote about my life . Hope you'll enjoy :3

Langkawi

Salam . Miss me ? Hehehe . Hai smuaaaaa , betapa rindunya aku nk taip berpanjang jela dkt blog ku ini . Huhu . Disebabkan server error nak connect internet dkt apartment ni . Hm . K , gua nk story pasal a short vacay at Langkawi selama 2 hari 1 malam bersama family :)

Kami pegi time cuti skolah mmg cari hotel time nk booking kebanyakkannya dah fully booked . Last choice is juat walk in saja . Bertolak pagi dari Gurun ke Jeti Kuala Kedah . Ferry arrive pkol 10.30 pagi . Smpai di Langkawi tepat pada pkol 12 tengahari dan trus shoot mencari hotel di Pantai Chenang .






Alhamdulillah ada jugak bilik kosong . Sumbat smua 8 org dalam bilik saiz studio . Rehat kjap , baru cari makan . Kenyang . Pegi berjalan . Yg sedihnya , aku nak naik cabel car tapi ramai org ya amat . Hanya mampu melihat dari bawah saja . Huhu , so sad . Pegi beras terbakar then berjalan di tepi pantai chenang .

Malam itu , late dinner dlam pkol 10.30 mlm . Kemudian , berjalan jalan di area pantai chenang sampai 1 pagi . Apapun tak beli . Hihi . Balik bilik nyenyak tido .

Lastday at Langkawi . Pergi shopping lahhh . Dpt jugak beli chocolate . Hoho . Ferry arrive sepatutnya dalam pkol 7 mlm tapi delay sejam setengah bak hang =..= Ramai yg tidak puas hati . Mmg pasrah . Bila smpai dkt Kuala Kedah pun dah lewat . Huhuh . Tapi apa yg penting skrg ni , pergi dan balik selamat . Alhamdulillah :) Kbaoi .

No comments:

Post a Comment